(H)eerlijk gezond

Bij tanklokaal Helvoirt houden wij van de natuur en van onze regio. Ook om te eten. Puur natuur en vers, rechtstreeks van het land van natuurgebied het Groene Woud en van de duinboeren van de Loonse en Drunense Duinen, en bij voorkeur huisgemaakt. Met deze samenwerking verhogen we de kwaliteit en de gezondheid van onze producten, maar ook versterken we elkaar als krachtige tegenhanger van de grootschalige winkelketens.

Onze liefde voor de regio vertalen we naar zoveel mogelijk producten afnemen bij onze lokale toeleveranciers. Vers, duurzaam en zonder tussenschakels.

Bij de keuze van de lokale leverancier besteden wij extra aandacht aan de wijze waarop ze met de natuur omgaan, het welzijn van dier en mens. Wij vermijden conserveringsmiddelen, chemisch en synthetische geur- kleur- en smaakstoffen. Bij de productie mogen geen chemische bestrijdingsmiddelen en antibiotica gebruikt worden. Hiermee bereiken we niet alleen een hogere kwaliteit en een betere smaak mee, maar werken we mee aan uw goede gezondheid

Natuurlijk moeten halen we het ook wel verder dan Helvoirt, uit het water, zoals onze zalm uit Alaska en onze tonijn uit Spanje. Onze handgeperste sappen en smoothies, onze verse salade Caprese. Soms internationaal maar lekker lokaal, dat is waar we van houden.