Onze toeleveranciers

Wij zijn blij met onze plaatselijke samenwerkingen. Zoals die met onze Slager Sjan, die ambachtelijk haar beestjes slacht en verwerkt tot onze Filet Americain, onze ham, ons worstenbroodgehakt , onze snacks.

Het speciale brood komt van onze dorpsbakker Peter. Die uitsluitend vers brood en banket zelf maakt. Van meel naar brood, in alle broodvariƫteiten zoals spelt, zuurdesem en biologisch...voor uw gezondheid.

De biologische zuivelproducten zoals kaas, melk en eieren krijgen we van de biologische boerderijwinkel van Rijsewijk, ook uit Helvoirt. Daar komen ook onze overheerlijke biologische vruchtensappen vandaan. Proef en ervaar de smaak van pure natuurproducten.

De asperges in het seizoen voor het broodje asperges op traditionele wijze komt van aspergekweker Gubbels uit Helvoirt.

Onze wereldberoemde Illy koffie gaan we onze klanten niet ontzeggen natuurlijk, maar we bieden ook een tweede koffiesmaak aan: Brinks Cofferoasters. We zijn gebrand op kwaliteit vers uit de regio. Een koffiebrander die rechtstreeks zijn bonen inkoopt en zelf brandt en topkwaliteit theesoorten kiest en inpakt. Het leven is te kort om slechte koffie te drinken.